Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg bekymrer meg over en kul jeg har funnet bak øret..

account_circle

SPØRSMÅL

Heihei, jeg bekymrer meg over en kul jeg har funnet bak øret.. Den er litt mindre enn en ert, og ligger nesten helt nede ved øreflippen. Selve kulen er ikke vond, og kan beveges, men har hatt litt vondt i hodet/trykk på den siden hvor kuler er noen dager nå. Bekymrer meg kjempemye, så kan selvfølgelig også være litt psykisk, jeg vet ikke.. Men uansett. Kan dette være kreft? REDD! Har ikke følt meg syk på noen annen måte. Har også en kul under armen som jeg nettop har fått. denne bekymrer meg ikke SÅ mye for har hatt sånn før, litt kviselignende.. Uansett, hva bør jeg gjøre?
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer