Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er kondom et sikkert prevensjonsmiddel?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på 2 ting. 1. Hvor gammel må man være for å kjøpe reseptfrie medisiner på apotek? Kan jeg som er 15 år gå på apotek å kjøpe medisin mot småorm selv? 2. Om jeg og kjæresten min etter hvert finner ut at vi vil ha sex. Holder det å bruke kondom under samleie for å forhindre at jeg blir gravid? Eller blir dette for usikkert, og jeg bør begynne på p-piller i forkant eller ta en angrepille etterpå?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer