Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lammelse i tunga. Redd for kreft. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lenge slitt med at tunga mi blir /smålamammet på halve tunga, venstre del. Når dette skjer så biter jeg meg forsiktig i tunga på begge sider.Den ene siden kjenner jeg det mens den andre siden kjenner jeg veldig lite. Jeg har også blemmer som kommer og går og når jeg stikker tunga inn mot venstre kinn så kjenner jeg en avlang ruglete ( kjenner ut som et sår ) men når jeg ser i munnen med lommelykt syntes noe svakt hvitt. Jeg har en gul klump ( liten ) på venstre Mandel og den mandelen er mer hovend enn den andre. Men det har den vært så lenge jeg kan huske. Her for 1 mnd siden opplevde jeg at venstre delen av tunga ble helt følelsesløs, venstre overleppe ble følelseløs og hjertet begynte å dunke veldig raskt. Jeg fikk beskjed da jeg reiste til legen dagen etter at d hva et angstanfall. Opplever også at jeg også mister stemmen litt. Ikke mister den i slik som man gjør under forskjølelse men at den går litt vekk å så må e kremte for å få den tilbake. Er redd for kreft.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer