Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bruker bleie og trenger hjelp til å skifte.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15 år som fortsatt må bruke bleie rett å slett fordi at jeg fortsatt bæsjer og tisser på meg og da mener jeg mye. Jeg synes det er flaut å gå med bleie på skolen fordi alle flirer av meg og kaller meg baby, jeg har også veldig liten tiss den er ca. 3-4 cm i stiv tilstand er det normalt når du er 15 år å ha en så liten tiss, det var en gang på skolen i et friminutt hvor jeg stod å pratet med noen og da kom det noen bak meg og dro av meg buksa og bleia slik at alle kunne se den lille tissen min. Men tilbake til hvorfor jeg sendte dette spørsmålet var jo fordi at jeg må fortsatt bruke bleier og jeg synes det er vanskelig å skifte bleie på meg selv jeg synes det er så vanskelig at jeg ikke klarer det selv så hvis jeg har et uhell på skolen så sier jeg bare i fra til læreren min og hun hjelper meg og skifte og når jeg er hjemme så er det mamma som skifter på meg og når jeg er med venner så er det mødrene deres som skifter på meg, håper på svar så fort så mulig!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer