Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har smerter øverst i magen og løs mage. Kan jeg har gallesten?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har noen symptomer som kan minne om gallesten. det vil si at jeg idag først hadde diare, og mens jeg satt på do fikk jeg noen ekstreme smerter øverst til høyre i magen min. det hjalp ikke å bevege meg, og da jeg skulle bøye meg for å tørke meg ble smertene enda mer intense. jeg kunne ikke se om det var blod i avføringen da jeg nå har mensen og det uansett er mye blod i doskålen og på papiret. det jeg lurer på er om det er noe jeg kan prøve å gjøre selv før jeg eventuelt går til legen for å se om det faktisk er gallestein jeg har? jeg bor alene og de siste månedene har jeg ikke hatt et veldig bra kosthold. det vil si at jeg har spist relativt normalt, men jeg småspiser hele tiden og er svært stresset grunnet skole. det gjør også at jeg spiser mer. jeg er ganske sikker på at jeg er avhengig av cola og det blir mye stillesitting i hverdagen grunnet skolearbeid og en del film. jeg klarer ikke spise bedre og trene mer fordi jeg hater det. hva skal jeg gjøre? takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer