Hopp til hovedinnholdet

ubehag på penis

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg er en 18 år gammel gutt, jeg er seksuelt aktiv å penisen min er smått ubehagelig, etter sist jeg hadde samleie så ble penis veldig sensitiv, føles som at den kiler da jeg tar på penis hodet å selve "røret" i balle sekken kiler utrolig om jeg klemmer på det, det begynner smått å iritere meg da det kiler ofte og det gjorde ikke det før, kvinnen jeg hadde sex med sist sier hu ikke har kjønnssykdommer, og jeg har sjekket "tegnene" for klamydia men ingen ting passer.. hjelp please har ikke midler til å kunne gå til lege..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Dersom du har hatt hyppig samleie i det siste eller onanert mye er det helt normalt at man kan bli øm, sensitiv og litt "irritert" på penis. Det kommer av friksjon og at man rett og slett har hatt hyppig , voldsom eller langvarig samleie eller onanering. Når det er sagt så kan en kjønnssykdom også gi slike vage symptomer eller ingen symptomer i det hele tatt. Dersom man har hatt samleie med en ny partner anbefales det å teste seg for kjønnssykdom. Det kan du gjøre gratis hos legen din eller på helsestasjon for ungdom. 

Vennlig hilsen legen.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Klamydia - fakta

Klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse