Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg synes det er vanskelig å trekke pusten dypt. Hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har i lang tid hatt det problemet med å "trekke pusten". Er usikker på hvordan jeg skal forklare det, men hvis jeg tar eksempel i når man gjesper så trekker man jo inn pusten, men hos meg så stopper det bare plutselig opp slik at jeg ikke får trukket pusten helt. Jeg får alltids puste, men det blir slitsomt når jeg prøver å trekke pusten, men ikke klarer det helt. Når jeg opplever dette, men puster vanlig med lukket munn, føles det ut som om jeg ikke får puste selv om jeg egentlig gjør det? Har for eksempel tenkt at dette kan minne om astma, men føler ikke at symtonene er helt de samme. Håper du forsto dette, kunne trengt en forklaring på hva det kan være og eventuelt hvordan jeg kan stoppe det.

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer