Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Jeg har vært litt blå/ekstra brun på de kulene på ryggeraden min.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei,jeg er en jente på 13 år. Jeg har vært litt blå/ekstra brun på de kulene på ryggeraden min. Jeg er tynn,men vet ikke om det er derfor? Jeg lurer på om dette er vanlig/normalt? Jeg begynner å bli bekymret men tør ikke helt å gå til legen,vær så snill å hjelp meg!!

Besvart 21.04.2017 13:12
 

Svar
Hei jente 13 år.

Takk for spørsmålet ditt!
Det er fint at du følger med på kroppen din og reagerer når du ser noe uten om det normale for deg eller som føles uvanlig. Det at du er tynn skal ikke ha noe å si for om du får lettere blåmerker enn andre. Selv om det som regel er helt naturlige forklaringer for blåmerker, kan det i noen tilfeller være tegn på sykdom. Derfor bør du få noen til å se på dette, for å få svar på hva dette dreier seg om.
Det beste er å ta det opp med foreldrene dine, slik at de kan hjelpe deg å finne svar og eventuelt få en time hos fastlege din for en sjekk.

Håper dette kan hjelpe deg.
Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre