Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Sår i underlivet

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg har helt siden jeg fikk påvist klamydia (des/jan) og har blitt behandlet mot det - har ikke det nå. I tillegg i perioden hvor jeg gikk på antibiotika mot en svært kraftig streptokokk halsbetennelse så fikk jeg soppinfeksjon (sep-nov). Nå sliter jeg kraftig med rifter i mellomkjøttet (des-april) og på innsiden av de ytre kjønnsleppene og det oppstår siden det klør. I tillegg legger det seg litt belegg der som da på en måte blir revet opp hvis mellomkjøttet blir "uttøyet" eller om jeg klør. Det gjør forferdelig vondt, til vanlig og når jeg er på do å gjøre nr 1 og 2. I tillegg gjør det utrolig vondt å ha sex pga riftene, selv om jeg er fullstendig våt. Jeg har ikke vasket meg med såpe, kun lunkem vann og skylt nedentil ved dusj. Jeg har prøvd canesten. Jeg har vært hos lege uten at hun sjekket meg nedentil, men hun anbefalte zinksalve, men det har ikke hjulpet. Jeg sover naken for å "lufte" og bruker så ofte jeg kan kun joggebukser hvor jeg da ikke har truser på. Hva kan jeg gjøre??

Besvart 21.04.2017 13:23
 

Svar
Hei jente,
 
dette høres plagsomt og smertefullt ut. Det har mest sannsynlig blitt en ond sirkel der du har hatt flere infeksjoner og behandlinger. Jeg vil anbefale deg en henvisning til en hudlege fra fastlegen din. De har god erfaring med behandling av hud også i dette området.
 
Lykke til!
Hilsen legen
 
Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre