Hopp til hovedinnholdet

Det er litt svie og det kommer noe hvit skum når eg tisser.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei gutt 14 her og eg har eit litte problem med penisen min det er litt svie og det kommer noe hvit skum når eg tisser. Eg har aldri hat sex så det kan ikkje være ein sjukdom, eg blei veldig redd så eg tok ein urinprøve og det sa at det var ingenting med meg så hva kan dette være eg har brukt såpe på penis men har slutta med det og eg onanerer ganske mye men eg snakka med helsesøster og urintesten sa at det var ingen feil men dette driver meg gal det stopper jo ikkje eg har hat det i noen veker nå !! Eg drikker og ganske litte vist det har noko med dette å gjøre plis svar fort (har aldri hat sex)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 14 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Så bra at du fått tatt en urinprøve og at det ser bra ut. 
 
Du må drikke mer vann. Sikre deg at du får i deg et par liter rent vann i løpet av dagen i tillegg til melk og juice. Hvis du trener må du drikke mer før, under og etter trening. Dette skal gi ganske umiddelbar effekt. 
 
Hvis ikke urinen raskt blir bedre, må du snakke med fastlege for å få en vurdering. Fastlegen kan sende urinen inn til dyrkning for å se om det er noen bakterier i urinen. 
 
Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg lykke til!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse