Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Jeg sov dårlig, frøs, var svimmel, kvalm og hadde hodepine i natt. Har dette noe med mensen å gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. I natt sov jeg veldig dårlig, noe som er helt vanlig, men det bar mange ting som gjorde det uvanlig. Jeg våknet rundt klokka 01:00 i natt og holdt nesten på å fryse ihjel, enda jeg har en varm dyne og vinduet mitt stod såvidt åpent. Jeg var også veldig kvalm, men turde ikke å røre meg i frykt for å kaste opp. Jeg våknet igjen 03:50 av hodepine og vondt i halsen. Jeg måtte også på do så jeg reiste meg opp. Da begynte alt å snurre rundt meg. Jeg var så svimmel at jeg ikke klarte å gå helt. Jeg drakk litt vann, men vannet kjentes som sand. Jeg gikk tilbake og la meg i sengen igjen, så begynte jeg å fryse igjen. Jeg sovnet og våknet igjen klokka 05:30 av at hodepinen hadde spredd seg til nakken. I tillegg har jeg mensen, så har det kanskje noe med det å gjøre? Håper på raskt svar:)

Besvart 13.09.2017 16:09
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Uff,det var litt av ei natt du hadde for noen netter siden. Kanskje du allerede nå er bra igjen?

Dette har sannsynligvis ingenting å gjøre med mensen.

Vi stiller ingen diagnoser i ung.no, men det kan høres ut som du brygger på en infeksjon, kanskje halsbetennelse? Når en fryser og svetter som du, kan det tyde på feber i kroppen din. 

Hvis du fortsatt føler deg dårlig, anbefaler jeg at du tar kontakt med din fastlege for vurdering.

Ønsker deg riktig god bedring!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Råd til deg som sover dårlig

Jente våkner (colourbox.com)

Sliter du med å få sove godt, sovne når du legger deg eller med å komme deg opp om morgenen? Slik henger det sammen, og dette kan du gjøre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


ukens tema

kommentar

Fuck IT: Hvem bestemmer hva som er perfekt? Hvorfor er noe stygge? Hvorfor kan ikke alle bare være seg selv. Jeg er tretten åt og har null pupper. I lang tid har jeg vært skikkelig sjalu på folk som har det, men så fant jeg en bruker på Instagram. Selvom hun som eier den har skikkelig store pupper, sier hun noen ting som er viktig. At du ikke skal dømme folk, og at alle er perfekte. Vet ikke hvorfor det hjalp meg, men det gjorde det. Dere som er misfornøyde med dere selv burde finne en ting du liker veldig godt med deg selv. Eller finne noe eller noen som får deg til å føle deg bra Les innlegg Liten pil høyre