Hei! Jeg har hatt p-stav i 9 måneder. De siste 7måneder har jeg hatt mensen hver eneste dag. Er det noe jeg kan gjøre for å slippe å ha blødninger hver dag? Har det med den ikke ble satt inn mens jeg hadde mensen? Må jeg evt ta den ut igjen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hei! Jeg har hatt p-stav i 9 måneder. De siste 7måneder har jeg hatt mensen hver eneste dag. Er det noe jeg kan gjøre for å slippe å ha blødninger hver dag? Har det med den ikke ble satt inn mens jeg hadde mensen? Må jeg evt ta den ut igjen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har p-stav og har hatt den i 9 måneder nå. De siste 7 månedene har jeg hatt mensen hver eneste dag. Noen ganger er det lite blødninger, mens andre ganger er det mer. Jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre for at jeg skal slippe å ha blødninger hver dag? Har det kanskje noe med at den ikke ble satt inn mens jeg hadde mensen? Må jeg evt. ta ut p-staven igjen? Takk for svar :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer