Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Jeg er redd for at gutten jeg liker ikke skal like meg. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er ei jente på 14 og er veldig tynn. Gutten jeg liker er og veldig tynn. På Iran er det populært å være tynn, men i Norge er det å ha rumpe og bryst. Gutten jeg liker kommer til Norge og skal bo her. Jeg er redd for han syntes at jeg er tynn og ikke har de greian. Skal jeg få i meg litt fett eller skal jeg holde vekta mi?

Besvart 13.09.2017 14:07
 

Svar
Hei og takk for at du skriver til ung.no.
 
Så spennende at gutten du liker skal flytte nærmere deg! Jeg forstår godt at du tenker mye på hvordan han er og hvordan det ville være å ha ham som kjæreste.
 
Det er masse forskjellige måter å være fin på, og du er perfekt akkurat som du er! Når en gutt liker deg vil han synes at du er verdens fineste, slik du synes han er. Kjæresten din vil være tiltrukket av hvem du er som person og hvordan du ser ut, ikke bekymre deg for det. Det er viktig at du tenker pene tanker om deg selv, og hvis det er vanskelig kan du prate litt med helsesøster om hvordan du har det.
 
Jeg heier på deg!
 
Vennlig hilsen minoritetsrådgiveren (IMDI) i samarbeid med ung.no
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vær stolt av den kroppen du har!

Smiler

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år skal kroppen utvikles fra et barn til en voksen, og i denne perioden er det normalt å føle på usikkerhet og å sammenligne seg med andre.

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Dette kan du snakke med helsesøster om

Helsesøster

Helsesøster kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse