Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

flekker i synsfeltet

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg vet ikke heilt sikkert at dette emne handler om "Kropp og Helse" men jeg har ett liten problem med øyene mine. Probleme er at jeg ser stjerner eler sånne prikker som lyser hver veke og flyr rundt øyene mine og etter da får jeg hodepinner og føler meg kvalm. Dette skjer når såm helst og kor som helst. Har hatt det siden Februar og jeg synes at det er irriterene. Dei stjernene kommer plutseleg og så forsvinner dei plutseleg. Det 2. er at øyene mine skaper en på en måte skygge som gjør at eg ikke ser noen ting i ca 5-10.sekunder. eg se bare en stor skygge som er i øyene mine som gjør at jeg ikke ser noe.

Besvart 13.09.2017 14:29
 

Svar
Hei

Du skriver at du har prikker og skygger i synsfeltet som kommer og går. Du kan også få hodepine etterpå. Dette trenger ikke dreie seg om noe farlig men det bør undersøkes av lege og eventuelt en øyelege for å være på den sikre siden.Legen bør blant annet undersøke deg m.t.p migrene og epilepsi og utelukke det. Det er legen sin jobb å finne ut av dette. 
Du kan lese mer om prikker i synsfeltet her på NHI.no

Vennlig hilsen legen.

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre