Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg sliter med utflod og har nå fått tykk hvit utflod som lukter vondt - skal jeg vente til det går over av seg selv?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. jeg sliter med utflod.. jeg pleier vanligvis ha litt klumpete gjennomsiktig utflod som ikke lukter, og denne utfloden merker jeg etter jeg har vært på toalettet.. Men nå har jeg fått en mer hvit tykk utflod som lukter vondt, men det lukter heller ikke fiske aktig.. Hva skyldes denne ‘utflod overgangen’??? Jeg har aldri hatt sex, så har ikke noe med det å gjøre! Jeg drakk en del Biola yoghurt, og dagen etter fikk jeg denne hvite luktende utfloden, kan det ha noe med det å gjøre......? Har slitt med det før også men nå kom det tilbake.. Det legger seg også i trusen, og går da gjennom tettsittende bukser så det begynner bli ett problem. Skal jeg vente til det går bort av seg selv igjen..? Skjønner ikke:-(

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer