Hopp til hovedinnholdet

Når jeg får ereksjon, så blir penis så stiv at det nesten gjør litt vondt, men det største problemet er at den legger seg klin inntil magen. Er dette noe som kan gjøres noe med?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei ! Jeg sliter litt med et problem med penis. Når jeg får ereksjon, så blir penis så stiv at det nesten gjør litt vondt. Men det største problemet er at den legger seg klin inntil magen sånn at den nesten når navlen. Under sex, gjør det vondt å bøye den så mye ut at den penetrerer skjeden. Jeg har målt meg selv til 17 cm lengde, men på tross av dette, virker den på grunn av tilstanden på et vis litt for "kort" under samleie likevel. Dette gjør at jeg har et litt tilbakelent sexliv. Er dette noe som kan gjøres noe med ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

For å kunne svare på om det kan gjøres noe med ditt problem, må det en legevurdering til. Jeg vil derfor råde deg til å oppsøke fastlegen din eller lege ved ungdomshelsestasjonen for en undersøkelse. Det som kan være lurt, er at du tar bilder av din erigerte penis - forfra og fra siden - som du tar med til legen, i tilfelle legen trenger en vurdering av posisjonen. 

Et spørsmål vil være om dette skjer hver gang du har ereksjon, også når du er alene og onanerer, eller bare om du er sammen med en partner. Om det siste er tilfelle, så handler hardheten sannsynligvis om at du blir veldig kåt og dermed får en sterkere ereksjon enn når du er alene. Dette er ikke uvanlig.

Håper dette er til hjelp for deg.  

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Underlivsundersøkelse for gutter

Underlivssjekk av gutter

Det er ikke bare jenter som gruer seg til første gangen de skal ta en underlivssjekk. Mange gutter synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed og venter i det lengste selv om de har noe de lurer på eller bekymrer seg for. Men frykt ikke: det er ikke så ille som du tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse