Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 18 år som er sykt frustrert.. Jeg har alltid har hatt ganske små pupper, og jeg vil gjerne ha større. Er  misunnelig på alle vennene mine som har store.. Jeg har prøvd så mye, men ingenting hjelper,  Har du noen tips? hadde blitt sykt glad for hjelp.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Heihei, jeg er en jente på 18 år som er sykt frustrert.. Det har seg slik at jeg har alltid har hatt ganske små pupper, og jeg vil gjerne ha større. Og jeg er så misunnelig på alle vennene mine som har så store.. Jeg har prøvd så mye, men ingenting hjelper, jeg spiser ganske masse og kan legge på meg andre steder. Har du noen tips? hadde blitt sykt glad for hjelp..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Det med bryster er genetisk, arv. Har mamma, bestemødrene eller tantene dine store bryst. Da er det mulig at du og vil få det. Det finnes desverre ingen knep for å få større bryst bortsett fra å kjøpe det når du blir gammel nok. 
Har du en friks kropp har du mye å være stolt av. 
Ta en titt på artiklene jeg har lagt med, se om du finner nyttig informasjon der.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vær stolt av den kroppen du har!

Jente viser tommel opp (colourbox.com)

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år skal kroppen utvikles fra et barn til en voksen, og i denne perioden er det normalt å føle på usikkerhet og å sammenligne seg med andre.

Les mer

Selvfølelse og kroppspress

Trist jente ser seg i speilet (colourbox.com)

Vi blir fra ung alder utsatt for tydelige og strenge skjønnhetsidealer, og som følge av et sterkt kroppspress kjemper vi for å være perfekte. Dårlig selvfølese blir konsekvensen for mange.

Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse