Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Får smerter i anus under mensen, er dette normalt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et spørsmål angående mensen. De tre/fire siste gangene jeg har hatt mensen så har det gjort helt sinnsykt vondt i anus. Smertene kan komme som støt rett etter hver andre eller med store mellomrom, det varierer en del. Det er helt forferdelig, om jeg går blir jeg nødt til å stoppe opp fordi det gjør så vondt, og jeg får egentlig bare lyst til å skrike noen ganger. Jeg bruker Naproxen, men synes ikke at det hjelper mot den type smerte. Jeg lurer på hva dette kommer av og om det i det hele tatt er normalt. Har spurt venninner, men ingen opplever det samme. På forhånd, takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer