Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har gått på p-piller og har nå plager jeg er redd betyr blodpropp. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I mars 2017 begynte jeg på Almina 28 og har gått på det i ca et halvt år men nå i spetember bytta jeg til Oralcon. Og i det siste har jeg hatt smerte i begge brysta mine, i venstre skulder, og både venstre og høyre armer og bein. Jeg har hodepinne og er litt svimmel. Og nå er jeg livredd for at dette kan være blodpropp. Jeg har mange tegn til det og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg skal om ikke lenge bytte til p-stav. Vil si det til mamma slik at jeg kan dra til doktoren, men hva om det er forseint?! Jeg er så redd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer