Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har p-stav og syns egentlig att dette er et utmerket prevensjonsmiddel men nå har jeg hatt mensen i over 1 mnd men tørr ikke gå til legen for å sjekke det

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en jente på snart 18 år og lirer på en ting. Jeg har p-stav og syns egentlig att dette er et utmerket prevensjonsmiddel men nå har jeg hatt mensen i over 1 mnd men tørr ikke gå til legen for å sjekke det... jeg har hatt P-staven siden rundt april iår 2017 pg har aldri hatt problemer som dette før, hva bør jeg gjøre? kan det være farlig? gjør det noe pm jeg ikke går til legen? synes det er for ubehagelig å gå til legen med dette og har heller ikke spesielt lyst til å for eksempel ta en sjekk hos en gynekolog.. Takk på forrhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer