Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om POTS (postural takykardi syndrom).   

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år og jeg har nettopp fått beskjed om at jeg har POTS (postural takykardi syndrom). I helgen ble jeg fraktet til legevakten av ambulanse fordi jeg mistet bevisstheten og falt om. I følge legene der, gjorde det at jeg er høy og slank (170 cm og 60 kg) at blodtrykket mitt falt veldig fort. Kombinert med den høye pulsen jeg da hadde, førte det til at jeg besvimte. Jeg fikk dessuten beskjed om at dette var noe jeg mest sannsynlig kommer til å vokse av meg. Så langt har jeg fått med meg hva som skjer med kroppen min og hvordan jeg skal forebygge slike hendelser. Men hva er det som forårsaker POTS?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer