Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg stirrer noen ganger tomt ut i lufta og jeg merker det ikke før etter noen sekunder. Jeg merker ikke noen ting rundt meg men andre legger merke til det.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om det er normalt å plutselig stirre tomt ut i lufta. Jeg gjør det noen ganger og jeg merker det ikke før etter noen sekunder. Jeg merker ikke noen ting rundt meg. Jeg merker ikke at jeg gjør det selv men vennene mine sier at jeg gjør det veldig ofte og at de ikke får kontakt med meg. Læreren min snakket med meg og sa at jeg måtte si ifra hvis det begynner å skje oftere og nå skjer det et par ganger i timen. Jeg bare stopper opp og stirrer tomt ut i luften. Vennene mine pleier å følge meg hjem så de er sikkre på at jeg er trygg og mamma merker ikke noe til det siden hun alldri er hjemme. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Og jeg stopper ofte opp midt i setninger også.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer