Hopp til hovedinnholdet

Guttene i klassen tar på rumpa mi mot min vilje. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er 13 og har et ganske stort problem når det kommer til kroppen min. Nemelig rumpa mi. Problemet er ikke at jeg er misfornøyd med den, men at gutter er så ekstremt kåte på den. Jeg har ganske stor og fyldig rumpe og får hele tiden kommentarer om at den er «deilig» og at jeg er «thicc» osv. Det er jo selvfølgelig koselig å få slike kommentarer og jeg blir veldig glad. Men nå har det gått for langt. Nå kommenterer ikke guttene bare rumpa mi, de tar på den og grabber den og slår meg på rumpa. De stryker og klemmer på den 24/7. Dette gjelder altså guttene på trinnet mitt. I gangen når jeg går forbi de skjer det igjen og igjen. Guttene tar ikke nei for et nei heller. Å si i fra til voksne er ikke et alternativ i det hele tatt. Merker også at guttene tar seg mye på penisen når jeg er i Nærheten. De holder meg også fast og tar på meg av og til. Selv om de bare «tuller» er det fortsatt ubehagelig.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for din henvendelse.

Vi forstår veldig godt at dette er ubehagelig for deg når det har gått så langt. Selv om du sier at det er uaktuelt å si ifra til noen voksne er det dette vi anbefaler deg å gjøre. Noen gode voksne kan være helsesøster, kontakt lærer eller foreldrene dine. Disse guttene tar tydeligvis ikke et nei for et nei så vi mener at det er viktig at noen voksne snakker med de, slik at du slipper denne ubehagelige oppførselen til  guttene.

Om du syns dette blir vanskelig kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på 116 111, hjemmeside: www.116111.no eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på 800 57000, hjemmeside:www.incest80057000.no

 

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vær stolt av den kroppen du har!

Jente med skateboard (Colourbox)

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

Les mer

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse