De siste to årene har jeg hatt sorte hår på magen som går i en strek fra navlen og ned. Om jeg barberer meg, vokser de ut hver dag så man kan se dem. Bruker jeg pinsett blir det bare merker og nupper og det vokser uansett raskt ut igjen. Dette ville kanskje ikke ha vært så ille for en gutt, men som jente syns jeg det er pinlig og stygt. Å bli med på stranda om sommeren og gå i bikini for eksempel, orker jeg ikke lenger tanken på. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

De siste to årene har jeg hatt sorte hår på magen som går i en strek fra navlen og ned. Om jeg barberer meg, vokser de ut hver dag så man kan se dem. Bruker jeg pinsett blir det bare merker og nupper og det vokser uansett raskt ut igjen. Dette ville kanskje ikke ha vært så ille for en gutt, men som jente syns jeg det er pinlig og stygt. Å bli med på stranda om sommeren og gå i bikini for eksempel, orker jeg ikke lenger tanken på.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg håper dere kan hjelpe meg. De siste to årene har jeg hatt sorte hår på magen som går i en strek fra navlen og ned. Om jeg barberer meg, vokser de ut hver dag så man kan se dem. Bruker jeg pinsett blir det bare merker og nupper og det vokser uansett raskt ut igjen. Dette ville kanskje ikke ha vært så ille for en gutt, men som jente syns jeg det er pinlig og stygt. Å bli med på stranda om sommeren og gå i bikini for eksempel, orker jeg ikke lenger tanken på. Jeg er også livredd for å få mørke ansiktshår og bart. kan dere gi noen råd om hva jeg kan gjøre med dette? Hilsen 16 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer