Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Huden mellom vagina og endetarmen er rødt og klør, bør jeg kontakte fastlegen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. var til legen i starten av desember og fikk testet meg for kjønssykdommer. Har ikke fått svar enda, så går ut ifra at jeg ikke har noe. Men huden mellom enden av vaginaen og rompehullet er rødt og gjør vondt, i tilleg til at d klør. Gjør spesielt vondt når urinen kommer borti mens jeg tisser. Er dette noe jeg bør kontakte med fastlegen om? Eller bør jeg se om det går over? Har ikke hat samleie i mellomtiden.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer