Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Jeg har hodepine på ett sted i hodet. Hva er det?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg vet ikke hvilket emne dette går under eller om dere har svar på det, men jeg har plagdes sikkelig med hodepine på den ene siden av hodet, eller bak tidningen.(3 dager på strekk) Vist jeg sitter på buss og det hopper får jeg vanvittig vondt på den ene plassen. Jeg har ikke nakke problemer, eller IKKe spesielt stiv i nakken. Migrene er jo flere plasser i hodet, og har ikke hatt noe spessielt hodeplager tidligere. Hva kan det være?

Besvart 13.01.2018 08:01
 

Svar
Hei

Hodepine er veldig vanskelig å gi noe forklaring på over nettet. Det er mange ting man må vite om hodepinen for å bli litt klokere.

Det er viktig å vite hvor lenge den varer, når den kommer, hva slags smerte det er (klemmende, dunkende, stikkende) og om du har noen andre plager i tillegg (synsplager, lysskyhet, kvalme, tett nese o.s.v.). Legen vil sammen med mange spørsmål gjøre undersøkelse for å komme nærmere et svar på hva hodepinen er.

Vi på ung kan derfor ikke hjelpe deg så mye mer med hva dette kan være, men hvis smertene er der daglig enda er det lurt å snakke med legen din. 

Hilsen legen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Tunge med spørsmålstegn (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på.

Ung.no erstatter ikke lege, helsesøster eller krisehjelp.

Vi kan ikke stille diagnose eller gi behandling, men gir generelle helseråd og veiledning.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse