Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kul i lysken. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har seg slik at jeg den siste tiden har slitt med en kul i underlivet nær lysken. Har tidligere slitt med betente talgkjertler som har blitt til byller, men forskjellen med denne er at så mye jeg presser og presser kommer det ikke ut noe puss. Ovenpå sees kulen bare som en liten hevelse i huden med litt misfarging, mens under er kulen hard. Den er ikke vond bortsett fra når jeg beveger litt på den. Jeg har pirket mye på den i det siste, men tror og håper at dersom jeg lar den være i fred noen dager vil den gå bort. Tror også det at lårene som gnisser mot den gjør det vanskeligere for den å gro. Tror selv dette kan være en betent svettekjertel, men vil gjerne høre andres meninger og om det eventuelt finnes en reseptfri salve av noe slag?

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer