Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Gruer meg til å sette i spiral, tips?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal sette inn spiral snart, og gruer meg helt forferdelig. Jeg er litt redd for smerter, men det verste synes jeg, er at det er en mannlig lege på helsestasjon som skal sette den inn. Tanken på at han skal kikke i underlivet mitt er veldig ubehagelig. Går det veldig fort å sette inn en spiral? Er det like normalt for en lege å kikke noen i underlivet som å kikke noen i øret? Jeg vet jo egentlig svaret på det selv, siden jeg studerer innenfor helse, men likevel så gruer jeg meg helt forferdelig.. Antakeligvis så har han satt inn spiral på flere jenter tidligere. Finnes det noen gode tips å få for hvordan man kan slutte å grue seg til det? Det hjelper IKKE at han er en ung, kjekk lege :( Tror det bare er han som er den eneste legen som jobber på den helsestasjonen, han er der bare kun en gang i uken, så tror ikke jeg kan spørre om en kvinnelig lege.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer