Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Om en ukes tid så skal jeg ta piercing i tunga. Jeg bare lurte på om man kan drikke alkohol samme dag som man har tatt piering?

account_circle

SPØRSMÅL

Om en ukes tid så skal jeg ta piercing i tunga. Jeg bare lurte på om man kan drikke alkohol samme dag som man har tatt piering? for jeg har skoleball senere på kvelden. Hvor lang tid tar det før piercingen gror eller ikke er hoven etter du har tatt den?
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer