Jeg har kløe, hovne kjønnslepper og utflod. Kan det være allergi? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg har kløe, hovne kjønnslepper og utflod. Kan det være allergi?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 17 og jomfru, hår blitt plaget av kløe, irritasjon, mildt hovne indre kjønnslepper og utflod i rundt 1 mnd (utflod er noe jeg til ellers ikke får så ofte/kunn før mensen) , utenom det har jeg også ikke fått noe menstruasjon i snart 3 mnd, vet ikke om dette kan være årsaken og heller ikke hva som feiler meg - det er ekstremt ubehagelig, og pinlig å foretelle noen om. Jeg har bodd utenfor norden i en stund nå så jeg har ingen fastlege her jeg bor og vil helst ikke oppsøke noen gynekolog, har enda ikke fortalt noe til min mor fordi hun ganske sikkert vil bli bekymret og paranoid og be meg dra til en gynekolog..det er ikke noen kjønnssykdom fordi jeg er jomfru, men heller ikke sopp, sopp har jeg hatt en gang før og dette her er nok ikke det samme, vet ikke om det kan være noen form for allergi, men med tanke på utfloden og ikke noe mensen på flere mnd kan det fortsatt vise seg å være allergi?Føler meg lift håpløs egentlig og vil så inderlig bli kvitt dette

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer