Hopp til hovedinnholdet

Har et spørsmål ang. utflod. Ser at dere har mange gode svar, men sender likvel inn et spørsmål for å få et mer svar rettet mot meg =)

Jente 18 år
 

Spørsmål
Hei!

Har et spørsmål ang. utflod. Ser at dere har mange gode svar, men sender likvel inn et spørsmål for å få et mer svar rettet mot meg =)
Mitt spørsmål dreier seg om utflod... Jeg føler at megden av utfloden er ganske stor, og jeg må bruke truseinnlegg for å føle meg frisk. Dette skifter ikke i løpet av dagen, men går uten når jeg kommer hjem i fra skolen. Så gjør det noe om jeg går med det samme truseinnlegget i 7-8 timer? Vet ikke helt hvordan jeg eventuelt skal få skiftet ettersom jeg ikke vet hvor jeg skal oppbevare det.
En annen ting er at det med lukt. Jeg hat tidligere sendt inn spørsmål til libresse der de sa at det ikke luktet noe veldig direkte av utfloden, men når den eventuelt har ligget i trusa eller truseinnlegget lukter det for da har det kommer i kontakt med oksygen.Stemmer dette???
Så det jeg luere på er:
-Er det normalt med mye utflod? Føler av og til at det bare "renner" ut. Kan ikke gå uten truseinnlegg uten at det blir vått:S
-Hva kan jeg eventuelt gjøre med det? Finnes det noe en kan gjøre?
-Kvier meg litt for å ha sex, fordi det er ikke noe kjekt å komme med truseinnlegg som i tilegg kanskje luktet litt:S

Takk <3
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, fint at du har lest om utflod på siden her. Da er du ganske godt orientert. Det du beskriver høres helt normalt ut. Du kan godt gå med truseinnlegget i 7-8 timer. Fint at du så går uten, da kommer det litt mer luft til. Det finnes veldig tynne truseinnlegg som er pakket enkeltvis, disse kan du for eksempel ha i baklommen på buksen.

Det er riktig som de har svart deg hos Libresse. Det er normalt at utfloden lukter litt syrlig. Mengden utflod varierer ofte litt med hvor du er i mens syklusen, det varierer også fra jente til jente. Mitt råd er at du vasker underlivet en gang om dagen med en mild såpe beregnet for dette bruket. fortsett å bruke truseinnlegg hvis du føler deg vel med det, men gå gjerne noen dager uten også. Ikke vær redd for lukten, det er sånn jenter skal være! Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster.  
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene


Quiz: Hva vet du om forskning?

Hva kreves for å drive forskning?