Hopp til hovedinnholdet

Overnattet hos en venn og tisset i sengen, flaut.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har akkurat våknet, og jeg overnatter hos en venn. Problemet er at jeg har tisset i sengen. Jeg klarer virkelig ikke å si ifra til han. Heldigvis ligger vi ikke i samme seng. Sansynligvis har jeg allerde løst dette problemet når dere ser denne meldingen. Men dette er en så jævlig situasjon.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Du har med stor sannsynlighet løst problemet nå.  Er det mye som er i sengen må du få forklart hva du har gjort. Det er nødvendig å få tørket dyner slik at det ikke blir lukt. Er det sengetøy som tilhører vennen din kan du tilby deg å ta det med hjem til vask. 
Tisser du ofte i sengen  kan du kontakte fastlegen din og få medisiner som kan forhindre at det skjer igjen. Det kan være greit slik at du ikke slutter å overnatte hos venner. 
Du kan og snakke med helsesøster om dette. Hun har en del fine forslag som dere kan diskutere. Se om det kan være nok til at du får hjelp til å redusere de gangene det skjer. 
Ta og en titt å artiklene jeg har lagt med.
 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse