Hopp til hovedinnholdet

Ereksjonssvikt

Gutt 14 år
 

Spørsmål

For over 3 uker siden, var jeg ute og spilte fotball, å jeg fikk en ball rett i pungen. En smerte så intens at det er helt forferdelig. Jeg ble sendt til lege, og jeg hadde fått bløding, kraftig hevelse, og jeg måtte sy 2 sting i pungen p.g.a et rift i pungen. 3 uker etter at dette skjedde var jeg hos legen til etterkontroll, og alt var i orden. Det jeg lurer på er at jeg har ikke hatt stå siden dette skjedde, å jeg pleier å ha stå hver dag, så har jeg mistet evnen til å få stå? Får ikke stå når jeg ser porno engang.

Besvart 15.08.2018 14:34
 

Svar
Hei


jeg forstår at du engster deg. Jeg er helt sikker på at dette ikke er noe varig. Nå er du skikkelig stresset for at det er noe galt, og da kan man miste ereksjonen. Tenk over om du har ereksjon når du våkner om morgenen, da skal alt være normalt. Forsøk ellers å tenke minst mulig på det, så kommer det til å gå seg til. Trenger du noen å snakke med kan du oppsøke fastlegen din, eller lege på helsestasjon for ungdom.

Hilsen legen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon.

Gutt får ikke ereksjon (colourbox.com)

Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå, hvorfor skjer dette.....? Gutt på 15 år spør om et vanlig problem.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse