Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenner seksuelt på donuts, vil jeg alltid komme til å gjøre dette?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg har en rar fetish, jeg tenner nemmelig på donuts, jeg liker å plassere dem rundt pikken og masere dem opp og ned, jeg blir skikkelig kåt av donuts jeg er bekymret for at det er arvelig eller noe jeg får ereksjon når jeg skal kjøpe donuts på cafeterien, av og til smører jeg glasuren ut over hele magen og brystet det er deilig jeg forstår ikke hvorfor men jeg kommer alltid til å bli tent av donuts dette høres veldig rart men det er helt sant. Jeg skjønner men så jeg lenge jeg koser meg kommer jeg alltid til å tenne på donuts

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt.

Hva en tenner på seksuelt vil variere fra person til person og en kan få seksuell tenning av det meste og også ting eller handlinger som en opplever som litt rare. Det er ikke noe galt med deg som tenner på donuts og det du gjør med dem.

Å tenne på donuts og få ereksjon i en butikk er ikke annerledes enn andre som kan få en ereksjon når de for eksempel ser eller tenker på noe de tenner på i en butikk. 

Det kan godt tenkes at du vil tenne seksuelt på donuts hele livet og det er ikke noe galt i det. Kommer du i situasjoner der du ønsker noe annet kan du utvikle andre tenninger. I tillegg så er en i utvikling seksuelt hele livet og kanskje det vil dukke opp andre ting eller aktiviteter du kan tenne på. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Vennlig hilsen

Sexologisk rådgiver (NACS), Sex og samfunn, i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse