Jeg har smerter i skulderen. Hva kan det være? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg har smerter i skulderen. Hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt problemer med den venstre skulderen min i 2-3 år nå. Er akkurat som om muskelen stivner og at noe presser hardt ned på skulderen slik at det gjør vondt. Dette skjer hvis jeg sitter mye i ro f.eks i audiotoriumet på skolen osv. Men og hvis jeg bare går i gangene på skolen. Jeg har også den mildeste graden av cp der det er venstresiden som er hardest rammet. Legen min mente at jeg bare er ekstra stiv i venstre skulder pga cp-en. Problemet er at skulderen gjør vondt oftere og oftere slik at jeg må bruker voltaren-salve. Første gangen jeg oppdagte denne smerten i skulderen var da jeg red på hest. Kanskje jeg bare anspenner meg ubevisst mye i venstre skulder til vanlig? Synes det er rart det ikke skjer i høyre skulder. Vurderer å gå til lege eller fysioterapaut for dette. Kan det være jeg har en forkalkning i skulderen? Skulderen "knekker" mye mer enn normalt når jeg ruller på den og er mer stiv enn høyre. Hva kan dette være for noe?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer