Spiser mindre en jeg har gjort før for å gå ned i vekt Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Spiser mindre en jeg har gjort før for å gå ned i vekt

account_circle

SPØRSMÅL

I sommerferien var jeg bestemt på at jeg ikke skulle gå opp i vekt, men heller ned. Så jeg startet å spise mindre, noe som har fortsatt til nå. Jeg spiser 1 brødskive til frokost, ikke lunsj på skolen, kan være jeg tar meg noe når jeg kommer hjem f.eks. 1 brødskive, 1 liten porsjon til middag og eventuelt litt kveldsmat, jeg prøver altså å spise minst mulig. Jeg har et litt anstrengt forhold til mat, synes det er ubehagelig å spise blandt folk. Før veide jeg 59/58 og nå 57/56. (Er 1.73) hoftebeina mine stikker ut mer enn det de gjorde før. Og hver gang etter jeg har spist starter jeg å gulpe automatisk. Jeg får ikke til å kaste opp, men smågulper. Og jeg har snakket med en venn av meg som har aneroxi og hun sier at hun også gulper etter hun har spist. Jeg lurer bare på hva som skjer med meg. Hilsen jente 13 år.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer