Sår i området over skjeden. Hvit klumpeter verk. Hva kan det være? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Sår i området over skjeden. Hvit klumpeter verk. Hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig sår nedentil og har opplevd flere ganger at det kommer ut klumper med hvitt verk. Har ikke helt oversikt over den kvinnelige anatomien, og har ingen erfaring seksuelt, så er usikker på hva den delen av underlivet kalles. Men det er i hvert fall den lille «klumpen» som har en åpning i seg, som sitter lenger opp enn åpningen til selve skjeden. Den «klumpen» er sår og det er ubehagelig å ta på den. I tillegg så kommer det en del verk ut fra åpningen der, det er hvitt og «fastere» eller «stivere» enn utflod og kommer klumpvis ut. Jeg prøvde å klemme ut verken og vaske forsiktig rundt området, men det er fortsatt veldig ømt og sårt og det ser ut som at det fortsatt er mer verk der, siden hele greia ser litt «sprengt» ut. Er dette helt normalt, eller burde jeg dra til legen og sjekke det? Burde jeg klemme ut verken, eller la det være i fred?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer