Kan jeg ha blitt smittet etter at kjæresten min var utro? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg ha blitt smittet etter at kjæresten min var utro?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Kjæresten min var utro med en annen jente, men brukte kondom. Jeg visste ikke om det før etter jeg hadde hatt sex med han igjen. Jeg vet ikke om jeg kan ha blitt smittet med noe fordi man tenker ikke over det før sånne ting skjer og når man da leser om seksuelt overførbare sykdommer på Internett så trur man at man har symptomene med engang. Utfloden min er litt hvit/gulaktig og har lest at grunnen til at det kan se litt lys gult ut er fordi det kommer i kontakt med oksygen når det kommer i trusa/ på truseinnlegget. Jeg syns ikke at det lukter noe surt, men man kan jo bli ganske paranoid når man tror at man har en sykdom og leser seg opp om det. Jeg er bare redd for å ha klamydia, har merket at det har kjentes ut som at jeg ikke har fått tømt meg ordentlig når jeg er på toalettet og tisser fordi sånn 10/15 min senere så kjennes det ut som at jeg må på toalettet igjen uten at det nødvendigvis kommer noe. Har også vært litt øm i nedre del av magen som jeg kjenner spesielt ved samleie

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer