Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en diger kvise på rumpa.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei!! Jeg har fått en diger kvise på rumpa!! Det ligner iallefall på en kvise.... det gjør vondt når jeg går, sitter, ligger, ja egentlig alt!!! Det blør helt forferdelig mye, jeg blør gjennom bukser, papir og plaster og i tillegg til blod er det en del gørr. Jeg har hatt den i ca. En uke og den går ikke vekk?? Hva skal jeg gjøre?

Besvart 29.09.2018 13:18
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no

Det høres ikke helt ok ut å ha det slik.  Dersom du fortsatt plages med denne, vil jeg anbefale deg å ta kontakt med fastlege eller lege ved helsestasjon for ungdom, slik at du kan få en vurdering og snarlig behandling. 

God bedring !

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kviser

Kviser (colourbox.com)

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem? Her får du svarene.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse