Hvor lang tid tar det å trene seg tilbake i form? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvor lang tid tar det å trene seg tilbake i form?

account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en "gutt" på 20 år som har begynt å legge på meg en del fett, jeg har alltid vært ganske rippa og trent mye, og jeg har gode fettforbrennings gener, før jeg begynte og trene var jeg alltid veldig tynn, veide rundt 50kg men etter jeg begynte å trene veide jeg ca 87kg med sånn 10% fettprosent, jeg er 192 høy, men etter det ble slutt med exen min for 2 år siden ble jeg deprimert og sluttet å trene og begynte å spise ganske usunt og drakk hver helg++ i 1 år ca, nå har jeg ganske mye fett rundt der med navlen og sixpacken er vekke, tror du dette skydles det jeg beskrev? jeg syns det er litt rart i å med at jeg aldri har lagt på meg fett før uansett hva jeg gjorde og spiste før liksom, men uansett, tror du det tar lang tid å trene tilbake til sånn jeg var? (er ca 100kg nå, rundt 20% fettprosent 192cm høy, var 87kg, rundt 12% fettprosent, 190cm)

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer