Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få puppene mine mer mot mitten?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, Her er et puppespørsmål med flere underspørsmål. Jeg har bryst som er i størrelsen mellom små og ok, men begge to går ut til siden, noe som får de til å se mindre ut enn de er. Jeg har ingen kløft, så mye går de ut til siden. Hvordan kan jeg få de til å plasere seg mer mot midten? Hvis jeg bruker en bh med mye mindre cup enn jeg pleier ser det bare ut som pm puppene mine tyter ut fra sidene samtidig som jeg er flatbrystet på midten. Så spørsmålene mine er Hvordan kan jeg få puppene mine mer mot midten? Aka hvordan få kløft? Hva slags bh type vil du anbefale meg å bruke? Er det mulig å trene på noen måte for for å oppnå dette? Noe jeg bør spise? Jeg trener dans 4,5 timer uken, spiser litt under generelt sunt, men spiser til tider mye snop og i det siste har jeg drukket mye kakao

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no

Det er ingenting du kan gjøre for å få brystene dine til å se anderledes ut. Hvor mye fett en har på kroppen har noe å si i forhold til størrelsen. Frodige jenter har vanligvis noe større pupper enn de som er tynne. Det er fordi pupper også består av en stor del fettvev.

Når det gjelder puppene er det lite en kan gjøre, og det finnes ingen medikamenter som gjør disse større. Bryststørrelsen har lite å gjøre med hva du spiser, men hvis du har lite fett på kroppen, så vil som oftest brystene også være små.

Arv/gener er først og fremst med på å bestemme hvor store bryster du får. Disse genene har du ikke bare fra morsiden, men også fra far! 

Jeg vil anbefale deg å dra til en BH butikk. De vet hvilke BHer som kan gi mer kløft enn andre. Deres jobb er å veilede kundene til å bli fornøyd, få forhåpentligvis vil du finne en BH du er fornøyd med. 

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

BH - Hvordan finner du rett størrelse?

BH (colourbox.com)

Du kan begynne å bruke BH når du vil. Det er ingen fasitsvar på når du bør bruke BH.

Les mer

Er puppene mine normale?

Ulike pupper (colourbox.com)

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse