Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg gå opp i vekt om jeg slutter å drikke cola?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ønsker å kutte ut colaen og begynne å trene. Men det som er greia - for 7 år siden begynte jeg å drikke utrolig mye cola, og da veide jeg en del. Siden det har jeg ikke trent, men jeg har egentlig gått ned i vekt, og jeg mistenker av en eller annen grunn til at colaen kan være grunnen til at jeg har gått ned. Er det mulig at jeg går opp i vekt igjen om jeg slutter å drikke all den colaen jeg gjør hver dag?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer