Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg liker ikke rumpen min. Hvordan kan jeg trene for å bli fornøyd?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en jente på snart 15 år, veier 53 kilo og er 168 cm høy. I snart to måneder har jeg trent 4 ganger i uken på treningsstudio. Trener både armer og ben. Er utrolig trist for tiden med tanke på kroppen min synes jeg har en lang og firkantet rumpe selv om jeg er normalvektig. Sliter veldig når jeg leter etter bukser og må alltid skjule midjen min. Kan hverken bruke tights eller dongeribukser. Grunnen til det er at jeg har veldig høye hofteben noe som jeg synes ser ganske feminint ut og som om jeg er i dårlig form. Tenker på dette hver dag og har veldig dårlig selvtillit pga dette. Lurer på om det er mulig å trene styrke for at jeg skal bli fornøyd med rumpen min og hvilke styrkeøvelser kan jeg gjøre da?pliss Trenger hjelp!!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer