Hvorfor har jeg så store legger? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvorfor har jeg så store legger?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har et spørsmål eller flere. Jeg har så utrolig muskuløse legger og det får beina mine til å se veldig korte ut. Låra mine er også veldig fyldige så har ikke relativt slanke bein. Har trent en del styrke i det siste mye knebøy og utfall med 7kg vektstang. Jeg har skade og har derfor trent en del styrke. Har fått enda mer muskuløse legger i det siste og lurer på hva jeg kan gjøre for å minske dem for de er så utrolig irriterende. Jeg får for eksempel ikke på meg støvletter og høye sko uten at d ser utrolig rart ut eller jeg må bytte ut lissene med noen som er mye lenger! Hadde satt pris på at bra svar som virkelig kan hjelpe meg. Har slitt med dette lenge. Har større legger enn mamma og det er ikke like kult. Jeg driver med håndball på fritiden vet ikke om det har noen innvirkning. Takk på forhånd:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer