Er tynn og spiser lite. Tips på hva jeg kan gjøre og hvem jeg kan kontakte? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er tynn og spiser lite. Tips på hva jeg kan gjøre og hvem jeg kan kontakte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er veldig tynn men heldigvis lav som får meg til å ikke se så tynn ut! Jeg spiser ingen ting og har vært på sykehuset før pga for lite næring. Jeg er veldig sen i puberteten, det er sikkert fordi jeg ikke spiser. Jeg vil ikke si at jeg har spiseforsyrrelser men når jeg ser mat som jeg aldri har sett før og som ser ekkelt ut, sier bare hjernen min at jeg ikke skal smake. Visst det er f.eks. grønnsakssuppe der det er mye forskjellig blandet, jeg klarer ikke å spise det fordi det liksom er mye forskjellig. Men visst det bare er poteter, gullerøtter og kjøtt (uten fett fordi klarer heller ikke å spise fett) kan jeg spise det! Men har aldri klart å spise mye. Har dere noen tips på hva jeg kan gjøre eller hvem jeg kan kontakte?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer