Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vibrering i hodet, hodepine og uklart syn - kan dere hjelpe?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem. Jeg har hatt vibrering i hodet i en stund nå. Det kommer ganske ofte, og er som frysninger inni hodet. Jeg har også kronisk hodepine, fordi jeg har vondt i hodet hele tiden. Prøvde å gå med briller en stund, men det hjalp ikke. I tillegg skjer det noen ganger greier med øynene og synet mitt. Hvis jeg konsentrerer synet rettet mot en ting, kan "bilde" begynne å bli uklart. Jeg går ikke på noen piller eller noen andre medisiner. Hadde vært til stor hjelp om dere kunne hjulpet meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer