Hopp til hovedinnholdet

Drukket av knust julebrusflaske, er dette noe å bekymres over?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg åpnet en julebrusflaske på nyttårsaften og under åpningen forsvant litt av kanten uten at jeg la merke til noe. Jeg innså det etter å drukket ca. halve flasken og tømte resten ut. Jeg fant nestn alt glasset utenom en ca 3-4mm bit. Vet ikke om jeg har fått den i meg eller om den gikk i vasken når jeg tømte det ut. Er dette noe å bekymre seg for?

Besvart 11.01.2019 14:07
 

Svar
Hei Gutt 17, og takk for at du skriver til ung.no!

Ettersom det har gått litt tid og du ikke har fått plager fra tarmen, har du nok enten ikke fått i deg glassbiten, eller så har biten gått gjennom systemet uten å gjøre skade. En 3-4 mm bit vil jo uansett kunne være vanskelig å finne. 

Dersom du får akutt vondt i magen, eller merker andre symptomer er det lurt å dra til lege, men det har høyst sannsynlig gått helt fint og du trenger ikke bekymre deg.

Generelt sett er det alltid lurt å ta kontakt med legevakten med en gang dersom man får i seg noe skarpt eller farlig for å høre om hva som er den lureste veien videre.

Jeg håper du fikk svar på noe av det du lurte på, og ønsker deg alt vel og lykke til videre!

Med vennlig hilsen legen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse