Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Søstera mi mobber meg for at jeg har liten penis, hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og søstami krangler ofte sammen. Hun pleier å tulle med meg. Hun er 24 år gammal. Hun har store puper og stor rumpe. Blir litt kåt av henne. En dag var jeg og henne på hagen vår. Det var sommer. Hun hadde på bikini. Jeg hadde bare på shorts ikke noe bokser. Fikk stå der. Hun merka det og begynte å le. Jeg ble flau skulle gå inn, men hun lot ikke meg dra. Hun sa at det var normalt at jeg ble når på henne på grunn av hun var så finn og sånt. Så dro henne av shortsen min. Og begynte å le igjen. Hun sa at penisen min er for liten og ingen jenter vil ha den. Jeg begynte å gråte og gikk inn. Fra med den dagen mobber hun meg. Hun har fortalt det til vennene hennes som kaller meg littlepenis nå. Jeg har også en kjæreste som hun har fortalt dette til hun da hun var hjemme hos oss. Nå er hun ikke like glad i meg. Hun sparka enn gang meg på ballene minne og da jeg spurte om hvorfor sa hun at jeg ikke hadde bruk for dem. Hva skal jeg gjore har virkelig liten penis.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer