Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Blandingshud og litt kviser, hva slags krem burde jeg bruke på huden?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hele livet hatt tørr hud i ansiktet, jeg har da brukt ansiktskrem beregnet for tørr hud. I det siste har huden min begynt p bli mer oljete i panna og litt nesa, jeg søkte det opp og det sto at det er slik det er når man har kombinasjonshud. Itillegg har jeg begynt å få flere kviser, spesielt i panna. Ikke alle ser ut som kviser engang, de er bare røde og harde. På grunn av dette kjøpte jeg en ansiktsrens fra the body shop fra tea tree serien som tydeligvis skulle være bra, jeg kjøpte også en ansiktskrem fra samme serien som skal fungere mattende på huden og som også skal gi en klarere hud og minske kvisene. Når jeg bruker den kremen føles det bare ut som at huden min tørkes ut og den kjennes stram etter jeg tar på kremen. Kvisene i panna har heller ikke gått bort. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, føler jeg ser så stygg ut med kvisene. Jeg bruker heller ikke mye sminke, bare maskara og på bryna. Litt concealer noen ganger på kviser. Hvilke kremer burde jeg bruke på huden?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer