Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Svie på klitoris, mangler en liten del av kjønnsleppa, hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg er ei jente på 14år og eg klør og svir på klitoris. Eg må sitte med beina i kryss for at det ikkje skal gjøre vondt. Må gå på do fleire gonger om dagen for og lage den så det skal vere litt meir behagleg og både sitte og gå. I tillegg så merka eg i går at eg mangler ein pitteliten bit av eine kjønsleppa. Veit ikkje om der er sopp eller noko. Har aldri hatt sex. Veit dokke kanskje om det er ein kjønnssykdom eller noko lignande?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer